6 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΔΗ MASSAGE

Θεραπευτικό-Ολιστικό massage

Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον είδος μασάζ γιατί αντιμετωπίζει το σώμα σαν μια ολότητα παντρεύοντας διάφορες τεχνικές μασάζ και συμβάλλει τόσο στην σωματική όσο και στην ψυχική αρμονία του οργανισμού γιατί εστιάζει στην τρισδιάστατη φύση του ανθρώπου, ψυχή, σώμα και πνεύμα.

Indian Head Massage

Είναι μια τεχνική μασάζ η οποία εστιάζει στο τριχωτό της κεφαλής, τον αυχένα και το πρόσωπο. Οι χαλαρωτικές και ήπιες κινήσεις που εφαρμόζονται έχουν ως αποτέλεσμα την απαλλαγή του οργανισμού από πονοκεφάλους, ημικρανίες και αϋπνίες και βοηθούν στην θεραπεία της ιγμορίτιδας και του αυχενικού συνδρόμου.

Λεμφικό massage

Το λεμφικό μασάζ είναι ιδανικό σε περιπτώσεις οιδημάτων, σε χρόνιες φλεγμονές, σε παθήσεις του πεπτικού συστήματος, σε κατακράτηση υγρών και σε παθήσεις του συνδετικού ιστού όπως αρθρίτιδες, αρθροπάθειες και ρευματισμοί.

Massage για εγκύους

Στόχος αυτού του μασάζ είναι να απελευθερωθεί η ένταση από τα σημεία που καταπονούνται λόγω του βάρους της κυοφορίας και να χαλαρώσει το νευρικό σύστημα. Η έγκυος μπορεί να δεχτεί το μασάζ ακόμα και σε αρκετά προχωρημένα στάδια εγκυμοσύνης.

Αθλητικό massage

Το αθλητικό μασάζ απευθύνεται κυρίως σε αθλητές ή σε ανθρώπους που γυμνάζονται γιατί εστιάζει περισσότερο στα βαθύτερα στρώματα των μυϊκών ινών. Είναι ένα αρκετά δυναμικό μασάζ, με έντονες κινήσεις και σκοπός του είναι η σωστή λειτουργία του σώματος και η απαλλαγή του από τους μυϊκούς πόνους.

Παιδικό μασάζ

Το μασάζ στο παιδί είναι μια αρχαία παράδοση που επέστρεψε τα τελευταία χρόνια με ευεργετικά αποτελέσματα: ρυθμίζει το κυκλοφορικό, το αναπνευστικό και το γαστρεντερικό σύστημα και συμβάλει στην ηρεμία του παιδιού και κατ’ επέκταση στην ψυχολογία του. Είναι επιτρεπτό σε όλες τις ηλικίες.

Επικοινωνήστε μαζί μας